Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Asortiman proizvoda

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ

LJEKOVITO BILJE
U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor ljekovitog bilja, kao i široku paletu čajnih mješavina.

KREME, MASTI I MEHLEMI
Namijenjeni kao pomoć i dopuna za zaštitu, kako oštećene, tako i zdrave kože. Iz ove palete izdvajamo: Hemoroidan-mast za hemoroide; Mast za vene i Benjina krema, naš bestseler na koju smo posebno ponosni, a namijenjena je za djecu sklonu atopijskom dermatitisu.

TINKTURE
Kreirali smo široku paletu alkoholno-vodenih extrakata. Osim tradicionalnih Valerijana i Glogovih kapi, izdvajamo i Kapi za žene, Ulkusin kapi i Uroman kapi.

SIRUPI I SOKOVI
Prirodni sokovi bez konzervansa. Izdvajamo Breussov sok, te Sirup za pročiščavanje organizma, Imuno elixir, Sirup Borovih iglica i Sirup Ljubičice.

BILJNE KAPSULE
100% prirodne i adekvatna su zamjena za čaj.  Izdvajamo Femalan kapsule-dijetetski proizvod koji se koristi kod poremećaja menstruacije i predmenstrualnih tegoba kao što su: pretjerana osjetljivost, opća razdražljivost, napetost, bol u prsima, kao i kod upala jajnika, bijelog pranja i drugih ženskih tegoba. Probavan kapsule - prirodni regulator probave bez izazivanja ovisnosti i grčeva.

AROMATERAPIJA
Osim 100% čistih eteričnih ulja kreirali smo masti i balzame koji sadrže stručno izabrane i balansirane kombinacije eteričnih ulja: Relax balm-za opuštanje i relaxaciju, Kosto balm-kod problema sa zglobovima, posebice koljena, Bronhitis balzam-tegobe bronhitisa, astme, prehlade.

FAVEDA-PRIRODNA KOZMETIKA
Kolekcija krema, losiona i mlijeka na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja. Ne sadrži konzervanse, hormone i sintetičke mirise. Favedina paleta prirodne kozmetike je svojiim kvalitetom uspjela osvojiti i vrlo zahtjevno Tursko tržište.

HIT PONUDA
Antiparazitna terapija po Dr.Clark.

Faveda doo

Jukićeva 70

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja: 00387 33 238 474

Proizvodnja: 00387 33 486 761

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook