Menu

Cart

Content

Breadcrumb

GAVEZOVA MAST - "Moj čarobni melem"

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ
"Nakon nepuna tri mjeseca od teškog loma zglobne viljuške desne noge, poklon koji sam dobila u vidu FAVEDA Gavezove masti toliko mi je značio da sam istog trena pomislila kako će proces liječenja kvalitetnije i brže teći, a moja nezgoda ipak rezultirati pozitivnim ishodom. I bilo je upravo tako! 
 
Uz svakodnevnu fizikalnu terapiju, opravak nakon skidanja gipsa podrazumijevao je obavezno unošenje vitamina, ishranu prilagođenu liječenju, te nanošenje FAVEDA Gavezove masti na povrijeđeni dio noge, u skladu sa uputstvom proizvođača. „Moj čarobni melem“, kako sam je nazvala, praktičan je i za upotrebu vrlo jednostavan proizvod. Zato sam njime zamjenila čaj od korjena gaveza koji sam prethodno koristila, a koji karakteriše i posebna procedura pripreme (kuva se u mlijeku, hladi, a tek zatim stavljala kao oblog na nogu). 
 
FAVEDA Gavezovu mast krasi neobično lijepa ambalaža u kojoj se nalazi kutijica od 50 ml. Mast je veoma prijatnog mirisa, kompaktna i meka na dodir, lako se razmazuje i brzo upija u kožu. Poslije nanošenja, na odjeći ne ostavlja trag – ni u vidu fleka, ni biljnog mirisa na tkanini. Iako je prelom noge veoma bolno i posebno traumatično iskustvo koje prati dug, a često i težak oporavak, čini mi se da danas, sedam mjeseci nakon povrede, mogu reći da je mom liječenju, između ostalog, doprinijela i pravovremena primjena ove masti i kvalitet njenog sadržaja. 
 
U ljekovita svojstva biljke gavez uvjerila sam se kroz brojne članke koje sam pronašla preko interneta, a posebno kroz iskustva prijatelja i brojnih pacijenata koje sam u međuvremenu upoznala. Do nesreće koja mi se desila, nisam ni znala da gavez biljka uopšte i postoji, nepoznata su mi bila njena ljekovita svojstva, a posebno djelotvoran učinak kod zarastanja slomljenih kostiju. 
 
Zato i kažem da sam imala sreću što mi se „desila“ FAVEDA Gavezova mast koja je direktno iz apoteke u Sarajevu, preko Skoplja, stigla na moju kućnu adresu u Podgorici. 
 
Hvala divnoj Aidi Zubčević koja je svojom FAVEDA čarolijom pomogla moj oporavak!"
 
 
Zvezdana Oluić, Podgorica

Komentiraj

Osigurajte unose na mjestima (*) gdje su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

Faveda doo

Jukićeva 70

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja: 00387 33 238 474

Proizvodnja: 00387 33 486 761

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook