Logo
Printaj ovu stranu

Dan kada je kupac prodavač

с юбилеем 50 лет

Od septembra Faveda d.o.o., biljna apoteka, počinje s kampanjom "Dan kada je kupac prodavač" želeći da podijelimo radost prodaje svojih proizvoda i da onaj koji prodaje bude neko od nas, iz naših ulica i mahala. 

Neko koga znate jer vam je komšija, prijatelj, kolega ali i nekog koga znate sa TV ekrana. Smisao ove akcije je u tome što će sve što taj naš novi prodavač uspije prodati dobiti i humanitarnu notu.

Prikupljeni novac uz određene proizvode iz našeg šireg asortimana bit će dodijeljeni onima kojima je pomoć te vrste itekako dobrodošla.

U petak, 9. septembra od 14 do 16 sati naš novi prodavač bio je najpoznatiji sarajevski književnik za djecu i mlade Fahrudin Kučuk. On je dobitnik mnogih nagrada za književnost, član Društva pisaca, omiljeni književnik-gost osnovnih škola i kandidat za najveću svjetsku nagradu za dječiju književnost "Astrid Lindgren". U svijetu knjige, ova nagrada je pandan Oskaru. Fahrudin Kučuk je i idejni tvorac Festivala dječije umjetnosti koji se održava svake godine početkom maja u Sarajevu.

Novčani iznos prikupljen prodajom naših proizvoda bit će doniran djeci Zavoda Mjedenica. Osim prikupljenih sredstava djecu ćemo obradovati i našim proizvodima kao i knjigama Fahrudina Kučuka.

Pozivamo sve građane da se odazovu budućim akcijama te u širokom asortimanu proizvoda po pristupačnim cijenama izaberete nešto za vas jer će to nešto donijeti osmijeh na lice onima kojima je to najpotrebnije.

Zadnji put promjenjenutorak, 04 Oktobar 2016 18:58
copyright © 2013-2018. Faveda doo Sva prava zadržana.