Menu

Cart

Content

Breadcrumb

O Favedi

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ

FAVEDA nastoji, kao i svaki proizvođač lijekova, medicinskih proizvoda, hrane ili kozmetike da primjenom načela i principa Dobre Proizvođačke Prakse (DPP, GMP) osigura da njeni proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti. U skladu s tim, u nekoliko zadnjih godina smo izgradili i opremili moderne pogone i laboratorije za proizvodnju.

Zaštita okoliša
U svom radu koristimo ljekovito bilje prikupljeno na ekološki čistim planinama kao što su: Treskavica, Bjelašnica, Bitovnja, Ivan, Zec, itd. Poduzimamo sve preventivne aktivnosti koje ne ugražavju zdravlje ljudi, koje ne stvaraju štete i ne narušavaju okolinu.

Briga o zajednici
Obzirom da proces kreće od kvalitetnog izvora kojeg direktno crpimo iz okoline, nastojimo da stalnom edukacijom svojim kooperantima koji se bave uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja, ukažemo na važnost zaštite okoliša. Sa odabranim i educiranim uzgajivačima i sakupljačima potpisujemo ugovore o otkupu potrebnih količina. Ovim ugovorima se postiže obostrana sigurnost i korist. Za Favedu sigurnost da ćemo imati dovoljne količine neophodne, kvalitetne sirovine, a za kooperante sigurnost da će ono što uzgoje ili sakupe sigurno moći plasirati. Na taj način pomažemo društvenoj zajednici da se razvija, da postane održiva i brinemo o kvalitetu življenja.

Naši uposlenici
Ljubazno osoblje Favede uvijek stoji na raspolaganju i otvoreno je prema svim našim kupcima i korisnicima. Svakodnevno nastojimo da pružimo neophodne informacije i savjete kako bi naši kupci bili što zadovoljniji. Sa uposlenicima u proizvodnji također radimo stalnu edukaciju. Uposlenicima je pružen kvalitetan i ugodan ambijent za rad, uz adekvatna nagrađivanja prema radu, kako kroz lična primanja tako i kroz edukacije, prezentacije na sajmovima, putovanja, itd.

FAVEDINA MISIJA JE DA NAPRAVI SPONU IZMEĐU TRADICIONALNE I NAUČNE PRIMJENE LJEKOVITOG BILJA, POD BUDNIM OKOM TIMA FARMACEUTA, LJEKARA I BIOLOGA.MISIJA
PRAVILNOM UPOTREBOM LJEKOVITOG BILJA POBOLJŠATI ZDRAVLJE I OTKLONITI ZDRAVSTVENE TEGOBE KORISNICIMA FAVEDA PROIZVODA.VIZIJA

Faveda doo

Jukićeva 70

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja: 00387 33 238 474

Proizvodnja: 00387 33 486 761

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook